Uw website altijd actueel met WordPress onderhoud

Hoe vaak gebeurt het wel niet, het hacken van een website. Uw website wordt continu doelwit van aanvallen vanuit het internet. Met veel nare reacties en publicaties als gevolg. Door ons het WordPress onderhoud te laten doen kunt u dit eenvoudig voorkomen.

Daarom is het essentieel dat uw WordPress website altijd is voorzien van de laatste beveiligingsupdates. Dit vereist regelmaat. Net als het bijhouden van uw pagina’s en (nieuws)berichten. Enjoy Design kan u helpen bij het up to date houden van uw website.

Uw WordPress website altijd actueel dankzij de update service van Enjoy Design

WordPress onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw WordPress website altijd de meest actuele versie bevat. Ook zorgen wij dat de plugins, welke op uw website zijn geïnstalleerd, up to date blijven. Hiermee verlaagd u het risico dat uw website gehackt wordt. Ook plaatsen wij, in samenwerking met u, nieuwe banners en actuele content. Dit kunnen aanpassingen zijn op bestaande pagina’s of compleet nieuwe berichten. Uw bedrijf gaat continu door en uw website dus ook. Dankzij WordPress onderhoud. Ook houden wij de rapportages van Google nauwlettend in de gaten. Wij houden wekelijks uw website bij om optimaal resultaat te behalen.

Hoe herkent u een internetaanval?

  • Uw website is offline gezet door uw webhost
  • U vind vreemde content op uw website
  • Er staan onbekende linkjes naar onbekende websites
  • Als Google u mailt dat uw website tijdelijk geblokkeerd is door het detecteren van verdachte scripts